Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 19:11
Ja to zakupie sobie te AE dopiero, gdy te 3 diody beda tak przerobione, ze bede mogl ich uzywac jako swiatla dzienne (jak audi), ringi jako postojowki, a w soczewki do mijania wlozone xenony. Spryskiwacze oczywiscie zamontowalbym ale samopoziomowanie to juz bym sobie darowal.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 19:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bo nie ma zimy teraz moze dlatego i nie sa tak duze zmiany temperatury. A jak bylo z mocowaniem?miales szparke o ktorej mowili inni? moglbys wyslac kilka fotek jak swieca na maila jak podam?
Po pierwsze jestem dziewczyną, tak tak
A szparki mam takie:
http://www.polskajazda.pl...ia/64899,467443
I zdjęcia jak świecą lampy to mogę przesłać ale mam takie tylko z telefonu. No chyba, że baaaardzo chcesz to mogę się pofatygować któregoś dnia z aparatem i porobić
I zdjęcia jak świecą lampy to mogę przesłać ale mam takie tylko z telefonu. No chyba, że baaaardzo chcesz to mogę się pofatygować któregoś dnia z aparatem i porobić
czy zatem mogłabyś jakbyś chciałabyś się pofatygować to byłbym Ci bardzo wdzięczny:)A moj mail to marek48@poczta.onet.pl z góry dziękuję
Chesterrr napisał/a:
A szparki mam takie:
hmm ladnie to wyglada, ale masz widze wersje black tych lamp a nie chrom. Nic dziwnego, w koncu ciemny lakier:)
soczewka jest od świateł normalnych, natomiast to drugie od długich jako pozycyjne masz ringi i 3 diody (ktore wymienilem na inne i jak masz ochote to zrob to nim zamontujesz lampy bo pozniej nie wyciagniesz diód, tak smao wymieniłem ringi na inny kolor niż standardowo )
a fabrycznie swiatla zle swiecily ze wymieniales ?
[ Dodano: Pon Cze 08, 2009 20:37 ]
memphisto napisał/a:
w tym temacie masz moje zdjęcia jak to wygląda : )
nie najgorzej, choc ciemne fotki:)
czyli jest szansa, ze i u mnie nie bedzie zbytnio uwidoczniona "historia" pojazdu:)
a fabrycznie swiatla zle swiecily ze wymieniales ?
Wymieniłem fabryczne ringi na inne bo mi sie nie podobaly zarowkowe byly teraz mam biale widoczne dopiero jak jest szarawo - mnie sie podoba.
Wymienilem tez diody bo byly z dupy w nocy wygladało jak cyrkowóz świciły tak z dupy i w ogóle nie podobało mi się więc dałem takie co dają malutki posmyk swiatełka
Botanix, moge Cie zapewnić że nie odchodzi. to co widzisz to 1 z 2 rzeczy albo pasy odbijajace sie w lustrzne na asfalcie albo woda (auto z myjki wyjechalo spłukałem je za 2 PLN) : D na pewno tonie odchodzi ale w tym miesiacu bede to ulepszał zamówic che taka jaks konkretna tasme gruba i twarda idealnie na wymiar a nie docinanki cacanki : DD
nie wiem czy dobrze to wytłumaczę ale od wewnętrznej strony gdzie jest zgięcie tych lamp mniej więcej przy kierunkowskazie ten plastik wadził o jakąś blachę konstrukcji auta,blacha została wycięta miejsce wycięcia zakonserwowane czymś tam i lampy ładnie doszły,dobrze że się to udało bo wcześniej tragedia była
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum