moim skromnym zdaniem uwazam ze do roverka bardzo pasuja szprychy.fajnie tez wygladaja felgi jak ma camaro17 u siebie (hair piny czy cus takiego).
z tego co podales to:1.enzo cup. 2. te ze znaczkiem roverka
bo te ostatnie dezenta sa identyczne jak te enzo.roznia sie szerokoscia wiec lepiej wezsze.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 22:28
W sumie z tych 5 aukcji co podałeś to 3 wyglądają niemal identycznie. Pozostałe na moje oko nie są już tak ładne więc wybierać raczej powinieneś w tych trzech - identycznych niemal
Botanix ty masz 16 w swoim Roverku ? ja wlasnie niemoglem sie zdecydowac ale te '15 wypatrzylem enzo bardzo mi sie podobaja ale '16 opony sa juz drozsze chyba
Ja zaopatrywalem po zakupie mojego R45 w komplet nowych opon, w maju.
Kupilem Toyo Proxes T1-R (bodajze, nie chce mi sie teraz sprawdzac dokladnie modelu).
Czyli tegoroczny hit sprzedazy.
Za komplet dalem 680zl. Oczywiscie rozmiar 15".
W przypadku 16" musialbym dac 1080zl... Niestety nie stac mnie na to
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 12:22
Cytat:
Botanix ty masz 16 w swoim Roverku ? ja wlasnie niemoglem sie zdecydowac ale te '15 wypatrzylem enzo bardzo mi sie podobaja ale '16 opony sa juz drozsze chyba
Ja miałem 15 ale były już z roverkiem tak więc ich nie wybierałem. Mimo wszystko podobały mi się . Opony 16 są droższe ale nie dużo droższe... Poza tym, zawsze możesz zamiast samych felg kupić komplet felg z oponami używane, jak w dobrym stanie z dużym bieżnikiem to się opłaca a cena wciąż duża nie będzie.
Cytat:
Za komplet dalem 680zl. Oczywiscie rozmiar 15".
W przypadku 16" musialbym dac 1080zl... Niestety nie stac mnie na to
Zawsze można kupić używki w dobry stanie. Jak bieżnik jest spory i generalnie ładnie się prezentuje, to nie widzę powodu aby przepłacać za nową w przypadku w miarę normalnej jazdy. Poza tym, te Toyo to są generalnie drogie, zawsze można kupić tańsze.
Nie wydaje mi sie, zeby 680zl to bylo duzo za komplet 4 nowych opon.
Dlatego tez zdecydowalem sie na zakup nowych.
Za komplet uzywek z bieznikiem ok 4-5mm musialbym dac przynajmniej 400zl, wiec wydaje mi sie ze stosunek bieznik(jakosc)/cena byl lepszy w wypadku tych nowych opon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum