Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:07 [R ALL] CB radio i obkupkany dach ; DD
Panowie i Panie.. mam problem. Od kąd mam CB radio ptaki mi kupkają na dach wczoraj myłem auto dzis wchodzę cały z ptasich odchodów na dodatek 1 ptak miał biegunkę.. mam w przeciągu 10cm od anteny 7 kup.
ZA KAZDYM RAZEM JAK MYJE auto max 24h i ma kupy.. jest jakis odstraszacz kupowy?
też tak macie??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 10:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a żebyś wiedział dziś umyłem dach znów 2 PLN na myjce.. !
w ogóle mam najlepszy czas chyba na myjce haha
na Kartcherze czy jak sie to pisze
mojego R25 za 2 PLN potrafie:
1. całego spłukać płynem + całego spłukać wodą
lub
2. całego napienić + spłukać wodą
lub
3. Umyć wszystkie felgi pieniącą gąbką + spłukać + nawoskować auto
lub
4. Czasem biorę wiaderko leję do niego za 2 PLN wodę z płynem później biorę tą ich szczorę maczam sobię i myję dokładnie całe auto - ok 10 min to trwa i za kolejne 2 PLN dokłądnie spłukuję i woskuję : DD 4 PLN ale się świci jak nigdy czasem sie ludzie patrzą dziwnie że mam swoje wiaderko
w każdym razie dziś straciłem kolejne 2 PLN jak rano przyjde i będzie obsrany to zabije te ptaki.
haha patent czyli wersje nr 4? bo wersje nr 1,2 i 3 to trzeba sie nauczyc nikt tak nie potrafi z znajomych
moim rekordem bylo umyc BMW 730 za 4 PLN płukanie + gąbka i pienienie + spłukiwanie + wosk
rekord przypisałem sobie jakieś 2 mc temu
2 miejsce ma kolega z VW Polo on te bmw zrobił za 6 PLN : DD
ponoc jak myjemy to jest ubaw nie z tej ziemi no i 1 mycie to minimum 2 gleby na tyłek bo tam ślisko w pieruny a musisz biegać żeby zdążyc i skakać też trzeba bo główny patent na szybkie mycie to spłukać/umyć dach z 1 miejsca a nie pol dachu z lewej a pol z prawej wiec zeby go z 1 miejsc aumyc itp czase trzeba skakać no i o glebę łatwo
[ Dodano: Wto Cze 09, 2009 21:44 ]
aha no i niestety do korbki co sie zmienia program tez trzeba biegac kazda sekunda sie liczy bo u mnie karczer za 2 PLN trwa niecałe 2 min : D
Ciesz się Memphisto, że krowy nie latają ...
Naszego Roverka dla odmiany upodobały sobie koty. Czasem robią sobie spacery po całym aucie - od maski, przez dach, do bagażnika i z powrotem. Ładny wzorek z tego wychodzi. Takie kwiatuszki.
Jakos ciezko znalezc mi zwiazek pomiedzy antena cb i ptasimi kleksami.
Chyba ze Twoja antena jest wygieta i ma rzerdz na ktorej moze sobie usiasc jakis fruwajacy skrzydlaty stwor. Moze parkujesz pod jakimis liniami wysokiego, albo drzewami, albo innym ustrojstwem gdzie siedza ptaszydla.
memphisto napisał/a:
moim rekordem bylo umyc BMW 730 za 4 PLN płukanie + gąbka i pienienie + spłukiwanie + wosk
To musi byc ladnie rozpuszczony brud z nalozonym woskiem
Chyba, ze te 4 PLN przedklada sie na 10 min aktywnosci urzadzenia, albo myjecie czyste auto.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
haha wymiękłem Marek jak ty coś powiesz to boki zrywać
memphisto, Jadę sobie ~120 km/h prawo las ,lewo las .... Patrze coś leci... nagle jak nie pier..olnie hebel i na pobocze. Antena spadła z auta trzymała się tylko na kablu. Bat anteny wygiął się na kształt ptaka X_X
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
memphisto, Jadę sobie ~120 km/h prawo las ,lewo las .... Patrze coś leci... nagle jak nie pier..olnie hebel i na pobocze. Antena spadła z auta trzymała się tylko na kablu. Bat anteny wygiął się na kształt ptaka X_X
ahahahaha ja bym umarl ze smiechu chyba !
MaReK napisał/a:
Chyba ze Twoja antena jest wygieta i ma rzerdz na ktorej moze sobie usiasc jakis fruwajacy skrzydlaty stwor. Moze parkujesz pod jakimis liniami wysokiego, albo drzewami, albo innym ustrojstwem gdzie siedza ptaszydla.
moja antena jest prosta ma 1 miesiac i nie ma rdzy. Stoje na otwartym placu na parkingu strzezonym pozbawionym drzew i lini wysokiego napięcia - jak ktos chce zrobię zdjęcie bo widze z okna auto : DD
iOFFTOPOWO
MaReK napisał/a:
To musi byc ladnie rozpuszczony brud z nalozonym woskiem
Chyba, ze te 4 PLN przedklada sie na 10 min aktywnosci urzadzenia, albo myjecie czyste auto.
Drogi Marku. U nas na myjklach chodza słuchy że w polsce szaleje niejaki MAREK któy ma niby najlepszy czas na myjce. Jest o nim głośno podobno ma auto wielkości tej BMW 730. Doszły mnie słuchy, że to jakiś MG ! czyżbyś to ty był ?!
Oficjalnie Cie wyzywam na pojedynek na myjki ! możemy się ścigać kto umyje lepiej i szybciej 2 R75. Zobowiązuję się tymsamym wpaść na jakiś następny zlot ogólnopolski gdzie będziemy mogli się sprawdzić.
Wtedy przejdę do historii jako najszybszy myjacz Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum