Wysłany: Czw Cze 11, 2009 13:18 [R wszelakie] mała statystyka
Cześć jeżdżę r214 już ze dwa, lata jak kupowałem swojego na naszych drogach było ich jeszcze niewiele ciekawy jestem ile po Polskich drogach jeździ Roverków teraz. Dlatego postanowiłem stworzyć małą statystykę. Bardzo proszę o wpisy wg przykładu
LP.---Model---Rok---Paliwo---Nr rej.(same litery)---Jak długo użyt. lata
[ Dodano: Czw Cze 11, 2009 14:25 ]
a może ankiete załóż bedzie prościej
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
mrso jak bardzo ci się nudzi to możesz sobie sam policzyć ile samochodów mają ludzie zarejestrowani w K.M ROVERki.pl . Dla pełnej statystyki trzeba by spisywać roverki "anonimowe"
Pozdrawiam
ech tam czepiacie się że ktos sobie statystyke wymyślił, mnie nie przeszkadza tyle, że lepsze by było zrobienie ankiety np.seria 200,400,600,r75,r45,r25,mgzt,mgzs,mgzr każdy by kliknął i tyle ma chłop statystyke bez zaśmiecania forum.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Macie rację trochę to uciążliwe, nie wiem czy sam bym odpisał na taki temat, a może ktoś ma pomysł jak nas wielbicieli Roverków policzyć ale z podziałem na model i miejscowość.
I tak na marginesie zwracałem uwagę ilu jest nas zarejestrowanych w portalu ale jakoś to mało dla mnie. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum