Wysłany: Sob Cze 13, 2009 14:08 R600 Pokrowiec na kierownicę
Witam,ostatnio surfując po allegro znalazłem taki oto pokrowiec na kierownicę http://allegro.pl/item651...nego_paska.html co o tym sądzicie?spotkał się ktoś z was z czymś takim lub ma już taki jak to wygląda od strony wizualnej jaka jest jakość wykonania?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 14:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kiedyś nad tym myślałem, ale powiem Ci że temat chyba zostanie przez zemnie przetestowany. Tylko nie wiem dokładnie kiedy i właśnie nad tym sprzedającym myślałem, kolesie z forum Honda Civic od niego robili i ładnie to wyglądało. Mam nadzieje że te nasze zgrubienia na kierownicy też ładnie wyjdą.
Też tak właśnie nad tym myślałem,nawet estetycznie to wygląda można sobie dobrać kolor skóry oraz nici wedle uznania to duża zaleta a i sama kierownica może nabrać skórzanego charakteru w dodatku taka lekko pogrubiona i obszyta lepiej leży w dłoni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum