max8000,
Byłem i widziałem te auto. Jest z Żor .Srebrny i dieslu. Kupa szpachli. Prawy i tylni zderzak. Prawy przód błotnik szpachla pęka. Progi chyba pastą pociągnięte na słupkach rdza i na drzwiach. Jak zobaczyłem to zmykałem zanim właściciel zaczoł kity żenić. Nie polecam tego auta.
Kierownica przekładana.Auto walone i to nie miłosiernie a sprzedawca wali kit że o niczym nie wie
http://moto.allegro.pl/it...limatronic.html
wyżej link nie polecam!!!!!!
I dobrze zrobisz. Gość kręcił jak nie wiem. Na pytanie czy bezwypadkowy i bezkolizyjny powiedział że tak, a jak się pytałem czy cosik malowane było to ściemnił że się nie zna ale kolega jego powiedział mu że chyba błotnik. Na miejscu okazało się to co wcześniej pisałem. Stan auta to żenada, czego niestety na fotkach nie widać.
_________________ Kalibracja Instalacji LPG STAG oraz BingoM
Na tego typu "handlarzy" powinna być nakładana kara najlepiej finansowa.
Każdy porządny (hmm) handlarz wie co sprzedaje i jeśli dalej wpiera że auto jest bezwypadkowe i cacy cacy powinien zapłacić umowne 10 000zł (dziesięć tysięcy zł 00/100).
Szybko zniknęłoby z komisów około 80% aut "bezwypadkowych"
Na tego typu "handlarzy" powinna być nakładana kara najlepiej finansowa.
Każdy porządny (hmm) handlarz wie co sprzedaje i jeśli dalej wpiera że auto jest bezwypadkowe i cacy cacy powinien zapłacić umowne 10 000zł (dziesięć tysięcy zł 00/100).
Szybko zniknęłoby z komisów około 80% aut "bezwypadkowych"
Zdenerwowałem się.
Bezwypadkowy kurna
Pozdrawiam
1000000000% Poparcia. A można się zdenerwować...
_________________ Kalibracja Instalacji LPG STAG oraz BingoM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum