Wysłany: Sro Maj 27, 2009 19:25 [R200 Coupe] Body kit
Witam. Czy ktoś może szukał lub zastanawiał się nad sposobem dostania body kita do Tomcata z Prestige Bodystyling? To taki plan na dość odległą przyszłość, ale chciałbym wiedzieć czy to wykonalne. Pisałem do nich, ale brak odzewu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie trafiłem na tego body kita na innym zdjęciu i tam to wyglądało nieźle. Ale jak zobaczyłem kilka innych to jakoś mi przechodzi... Tomcio jest piękny jak go natura (no może fabryka) stworzyła
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 20:53
Boże co ten koleś za chochoły pozakładał do tej 600-ki?
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 21:57 ]
jak miałem "Tomcia" to wyglądał tak:
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 23:17
No nie wkurzaj mnie nawet że mówisz o moim Tomaszu?!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum