Kierowca był swiadomy tego co zrobił.Widac wyraźnie jak wykonuje manewr delikatnego skrętu. Dlaczego się nie zatrzymał? ja bym stanął choćby po to by wytrząsnąć kupe z portków
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 22:41
a widzieliście jaka choina znaków jest przed skrzyżowaniem ?
Brak mi słow,ten gamon mogł zabic wielu ludzi-swoja rodzine i moze kolejna w tej osobowce a do tego ciezarowy gdyby przydzwonił mogłby przy okazji zgarnac jeszcze kilka autek.Poprostu SZOK
No przeciez wyjasnil dlaczego tak sie zachowal. Cala droge jechal przepisowo i nie przekroczyl predkosci. Przez skrzyzowanie przejechal jakby go w ogole nie bylo. Prawdopodobnie klakson TIR'a zmusil go do manewru ratujacego, chociaz nie wiem czy to cos pomoglo.
Kierowca w raz z 3 osobowa rodzina wracal z pogrzebu bliskiej osoby i sie zamyslil.
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 14:10
MaReK napisał/a:
ten filmik raczej wskazuje na totalnego debila, ignoranta, zabojce.
Szkoda ze pojdzie tylko na 2 lata
Do tego można dołożyć fakt bezradności Policji. Inni uczestnicy na tej drodze byli narażeni na bardzo duże niebezpieczeństwo. Nie wiem, ale mi się wydaje, że wzięcie w kleszcze takiego osobnika pomogło by, wkońcu w jednym momencie jechały 3 radiowozy i myślałem, że wezmą go w kleszcze i zjadą na pobocze. Tymczasem pościg trwał, i trwał.. Trochę dziwne, no ale cóż, najwidoczniej stróże prawa wiedzieli lepiej co należy zrobić, choć mogło zginąć kilka osób na tym łuku, gdyby zakończyło to się inaczej.
To już maniaq i MaReK lepiej blokują ronda przy przejeździe na Zlot.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie wiem, ale mi się wydaje, że wzięcie w kleszcze takiego osobnika pomogło by, wkońcu w jednym momencie jechały 3 radiowozy i myślałem, że wezmą go w kleszcze i zjadą na pobocze.
z tego co niektorzy pisza, to policjant pokrywa szkody w radiowozie ze swojej kieszeni. jesli to prawda, to nie ma sie czemu dziwic, ze nie probuja sztuczek jak policjanci z hameryki.
Blokada poldkiem byla pewnie zamierzona "Zeniek bierzcie FSO i zastawcie mu droge, jak przylozy to mala strata no i przynajmniej dadza nam w koncu nowy radiowoz"
na y2b jest sporo filmow z poscigow policji amerykanskiej , gdzie najnormalniej w swiecie goscia spychaja z drogi rozwalaja opony itp itd. jezeli ktos zagraza zyciu innych to jestem za takimi metodami . drugi link to po porstu jakas farsa O_O
a ja od drogowki wole sie 3mac jak najdalej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum