Wysłany: Nie Cze 21, 2009 08:41 [R200 diesel] poziom oleju
Witam, od paru dni jestem posiadaczem roverka 200 i jest to moje pierwsze auto. Dlatego też pytanie będzie lamerskie i głupie
Chciałem sprawdzić poziom oleju, wyjąłem więc bagnet i... nie ma żadnej linii MIN i MAX, kratek itp... Jest tylko napis "DO NOT OVERFILL" wzdłuż bagnetu. Domyślam się, że poziom oleju ma wskazywać na obszar poniżej tego napisu? Ale gdzie wtedy min? A może napis wyznacza zakres? Literka "D" (która jest niżej) jest minimum a 'L' to max? Albo po prostu jestem ślepy i nie zauważyłem tego co trzeba.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 08:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie ma nawet żadnego nacięcia na bagnecie?
wg mnie to w okolicy napisu coś powinno być,jeśli nie to nie więcej niż do literki D
Ale może niech się jeszcze wypowiedzą właściciele 200
[ Dodano: Nie Cze 21, 2009 09:55 ]
zrób zdjęcie bagnetu i wrzuć tu to zobaczymy
Heh, mieliście rację. Wypolerowałem ten bagnet na połysk i znalazłem granice - ledwie widocznie, ale są. Po prostu trochę dorżnięty jest i tyle. Swoją drogą chyba czas okulary nabyć Temat zamknięty, przepraszam za zamieszanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum