Wysłany: Nie Cze 21, 2009 12:27 [R400] żarówki kierunkowskazów przednich
Drodzy Roverkowicze,
Nie odnalazłem nigdzie informacji czy w przednim kierunkowskazie w R400 są żarówki asymetryczne czy symetryczne. Wklepanie w google opisu z instrukcji "GLB 382" nie daje odpowiedzi na moje pytanie. Wydaje mi się, że są asymetryczne, ale nie mam możliwości sprawdzenia dlatego chciałbym się upewnić.
Z góry dziękuję za pomoc .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 12:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 13:44
ale ludzie mają problemy... masakra.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
chodziło mi o podanie czy asymetryczna czy symetryczna a nie oznaczenia PY21W
tyle to ja też znalazłem
nie znam się na tych oznaczeniach i w dalszym ciągu nie znam odpowiedzi na konkretne pytanie - nie potrzebne mi linki do innych stron ani oznaczenia tylko jednoznaczne stwierdzenie
DANTE79R, mają problemy, a skoro Ty tego problemu nie masz to na pewno jesteś mi w stanie pomóc i odpowiedzieć na moje pytanie, a nie pisać posta, który kompletnie nic do tematu nie wnosi
BetJar, dzięki za dobre chęci ale tak jak mówię dalej nie wiem A. czy S.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 14:08
Jezeli masz klosz pomaranczowy to masz przezroczysta, zwykla zarowke P21W Symetryczna. Jezeli natomiast masz klosz przezroczysty i zarowke standardowo żółtą PY21W to jest ona asymetryczna.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
są jeszcze żarówki asymetryczne, z jednym bagnetem grubszym, wyżej , a drugim cieńszym, niżej (te pipsztyki, kótre wystają w bok trzonka zarówki i słuzą do blokowania jej wmiejscu, to się nazywają bagnety). Najczęściej jest to stosowane w dwuwłuknowych, żeby się nie pomylić.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum