Posiadam R, 98 rocznik, a dokładniej 1.6 Si Lux 111KM i chciałem zamówić u Tomiego pasek Gates, ale są dwa i nie wiem jaki wybrać, jeden jest jako opcja samonapinająca, a drugi do regulacji ręcznej. Niby samonapinające występują w modelach od 97, ja mam 98 rocznik i nie wiem kompletnie jaki wybrać, samonapinający pasek rozrządu u mnie będzie? Wiem, głupie pytanie, ale wolę się upewnić, aby nie zrobić babola.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 08:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 13:20
Rolka jest samonapinająca
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Cantitech jest sporo droższy. Nie wiem jakie finanse na to przeznaczasz. Ja wszystko zakladam na Conti i jeździ. Owszem słyszałem przypadki że pękł komuś ale częściej pękają Gates. Moje subiektywne zdanie. Poczytaj i się doinformuj w temacie tych 2 firm.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ok, poczytam, bo póki co wszystkie paski jakie mam to właśnie Gates i zawsze na tą firmę zwracałem jedynie uwagę, widzę że jeszcze Bosh też jest, ale nigdy styczności nie miałem z paskami tej firmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum