Wysłany: Pią Cze 26, 2009 18:03 [R620] Problem z wolnymi obrotami na biegu jałowym
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Problem jak w temacie coś mi ostatnio zaczął strasznie buczeć i hałasować na wolnych obrotach Zamieszczam link do filmu gdzie zarejestrowałem owa chwile później położyłem delikatnie nogę na gazie i było o wiele ciszej a po zdjęciu nogi z gazu hałas jak traktor i do tego wibracje w całym aucie Z reszta zobaczycie na filmiku.
FILM
ps. Dźwięk dosyć kiepski bo aparat tylko w mono nagrywa
auto w sumie chodzi normalnie chociaż ja się do teraz nie mogę do dynamiki przestawić raz idzie jak przecinak a czasem muł chociaż dzisiaj na dosyć krótkim odcinku go przeciągnąłem i 180km/h wyciąga ale czy na zimnym czy na rozgrzanym silniku nie widać różnicy przy obrotach na jałowym biegu Podejdę jeszcze do znajomego mechanika może on mi coś podpowie gdzie szukać rozwiązania
szosownik, błędów brak i wiem jak to zrobić , sprawdzane kilka razy. Zobaczę co mi znajomy powie:/
Skiba, dzięki za naprowadzenie będę w domu to poszukam bo teraz u kobiety jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum