A czemu chcesz kupowaccałą instalacje klapy? Wystarczy popatrzeć na te kabelki w wiązce łączącej klape z karoserią, pewnie któreś nie łączą... spróbuj tam zaizolowac dobrze, problem powinien ustąpić na 90%, jeśli to nie pomoże bedziemy szukać dalej.
(Jeśli nie chcesz się podejmowac takiego wyzwania, podjedź do jakiegoś elektronika, sprawdzi, zaizoluje i nie więcej niż 20zł weźmie jak pomoże, jak uczciwy oczywiście:) )
Był tam jeden kabelek taki przetarty wiec zaizolowałem go ale zaczoł alarm warjować i musiałem odłoczyć tylnią klape . Zastanawiam sie czy nie powinienem zaizolować każdego kabelka z osobna moze to coś da. Ta reszta wyglonda na dobre ale moze coś przeoczyłem
Mam jeszcze takie jedno pytanie .Dwa miesiące temu gościu pijany otarł mi prawie puł auta Policja spisała protokuł i powiedzieli mi ze do 30 dni przyjedzie domnie rzeczoznawca z jego ubespieczalni zebym nic nie robił z autem . Mineło prawie dwa miesiące i cisza nikt sie nie odezwal a mi alto zaczyna rdzewieć masakrycznie . jest mozliwość tego przyszpieszenia ?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum