Wysłany: Nie Cze 28, 2009 13:17 [r 400,98r]chlapacze
gdzie mozna kupic chlapacze [nie uniwersalne] do 400setki sedana ,kupiłem uniwersalne i wogóle nie pasują ,moze do hondy civik podejdą ale nie wiem gdzie je dostac
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 13:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 22 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 14:49 Re: [r 400,98r]chlapacze
bolec0000 napisał/a:
gdzie mozna kupic chlapacze [nie uniwersalne] do 400setki sedana ,kupiłem uniwersalne i wogóle nie pasują ,moze do hondy civik podejdą ale nie wiem gdzie je dostac
Brat kupił oryginalne chlapacze MG Rover w jakims angielskim sklepie za okolo 24 funty z tego co pamiętam.
Do ZSa nie pasowały więc może je sprzedać zapewne.
Namiary poszły na PW .
czy ktos z was ma zamontowane takie chlapacze co pasuja do kazdego auta , z aukcji na alegro bo cos nie mam do nich przekonania no chyba ze ktos juz kupiłi pasują do 400 setki to prosze o link
bolec0000 ja się przejechałem na tych uniwersalnych bo pasowały jak świni siodło
u siebie z przodu mam identyczne jak w Civic-u i były kiedyś na allegro
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 21:55
No jak koleś pisze w aukcji, że chlapacze pasują do samochodu który nawet nie istnieje to można wywnioskować, że zna się na tym jak ksiądz na rodzinie. Poza tym każda seria R ma inną rzeźbę przy progach i siłą rzeczy to nie będzie pasować, a nawet jeśli jakoś się to zaczepi to będą na 100% szczeliny między chlapaczem a blachą i będzie to wyglądało co najmniej jak wieś tuning.
Witam
udało mi się wyrwać oryginalne chlapacze na tył nówki sztuki,jedyne jakie znalazłem oryginały Roverowskie
http://moto.allegro.pl/it...inal_sedan.html
będę miał już komplet bo miałem tylko na przodzie
ja znalazłem przypadkiem bo nie szukałem wcale i pomyślałem że lepiej kupić bo to okazja więc kupiłem i już wczoraj założyłem,fajnie bo pasują idealnie,co oryginał to oryginał,w zderzaku otwory były już zaznaczone fabrycznie więc wystarczyło tylko przykręcić
aiwer napisał/a:
Tobie szosownik sprzedał sklep więc może będzie jeszcze miał w niedługim czasie nówki. Dzięki za linka
bardzo miła obsługa,była nawet możliwość zwrotu jakby nie pasowały,wysyłka w jeden dzień dosłownie expresem
aiwer stawiasz piwo,dzwoniłem do gościa i w razie czego odłoży dla ciebie te chlapacze i zadzwoni do mnie jak będzie je miał,oczywiście jeśli nadal je chcesz bo myślę że chętnych było by więcej na te chlapacze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum