witam
mam taki problem,..zauważyłem od jakiś 2-3 tygodni pogłębiający sie problem z przednim zawieszeniem....mianowicie ,podczas wolnej jazdy np.po polnej nierównej drodze,ew.kostce itp.,mam wrażenie jakby były luzy z przodu na kołach, odczuwalne są lekkie drgania na (pedałach),czasem jakby na kierownicy..,w każdym razie nie było tak wcześniej..
proszę o sugestie co jest na wykończeniu w moim rumaku;)
z góry dzieki
_________________ yo
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 18:57
Wina leży chyba po stronie drążków kierowniczych, albo tak jak u mnie przekładnia kierownicza do regeneracji. Z dnia na dzień coraz bardziej stuka i czuć większe drgania na nierównościach.
najpierw podjedź sobie na stację diagnostyczną.za 20 pln sprawdzą stan zawieszenia i powiedzą co jest do roboty.potem będziesz martwil się jakiej firmy kupić ewentualne częśći.
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 20:31
magneto napisał/a:
najpierw podjedź sobie na stację diagnostyczną.za 20 pln sprawdzą stan zawieszenia i powiedzą co jest do roboty.potem będziesz martwil się jakiej firmy kupić ewentualne częśći.
no niby masz racje ..,z tym ,że tydzień temu miałem robiony przegląd//objawy była takie jak teraz//i zwróciłem gosciowi uwagę na tą sprawę ,dwa razy sprawdzał i stwierdził ,że nie ma sie do czego przyczepić ..
chyba ,że podjade jeszcze do kogoś innego..,bo ewidentnie jest coś nie tak..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum