Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 29 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 22:09
Panowie spójrzcie na niektóre 75 szczelina pomiędzy maską a grillem po prostu zderzak opada po pewnym czasie nie wiem czy jest to wypracowanie materiału czy co ale coś z tym trzeba zrobić u mnie np. opadł troszku nie wiem jak jest to mocowane i dlatego tu pisałem o radę jak to zrobić??!!
Zderzak nie opada sam z siebie tylko jest umieszczony bardzo nisko i opuszcza się poprzez rysowanie o krawężniki. Wiem to z praktyki i sprawdzone w innych egzemplarzach.
[ Dodano: Sro Lip 01, 2009 23:31 ]
rambo1111 napisał/a:
i co zrobić aby go podnieść
Odkręcić i przykręcić jeszcze raz regulując go.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ja odkręciłem i przykręcając ponownie ponaciągałem tak żeby się ustawił. Otwory pod śruby są przecież większe niż same śruby i przez to masz pole manewru. Dopchnij górę zderzaka w stronę kabiny i powinno być lepiej.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 29 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 23:22
A jeszcze takie jedno pytanko a on jest jeszcze jakoś na dole przykręcany czy tylko górą bo jak ostatnio patrzyłem to nie widziałem pod spodem zadnych mocowań do belki????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum