Jeżeli kupiłeś taka chromo farbę za kilka złotych to sobie podaruj bo te farby są pic na wodę. Pytałem się kiedyś o farbę chromowa taka żeby dawał refleksje jak prawdziwy chrom i taka puszka w spray'u kosztuje 380zl
Te takie niby chromo farby będą tylko srebrny kolor dawały ale zero odblasku
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Gość
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 20:57
Remi55 napisał/a:
Jeżeli kupiłeś taka chromo farbę za kilka złotych to sobie podaruj bo te farby są pic na wodę. Pytałem się kiedyś o farbę chromowa taka żeby dawał refleksje jak prawdziwy chrom i taka puszka w spray'u kosztuje 380zl
Te takie niby chromo farby będą tylko srebrny kolor dawały ale zero odblasku
Wiem że to drożyzna, ale ostatnio znajomy do swojej Audi A3 kupił i mu zostało więc pozwolił mi skorzystać
Wiem że to drożyzna, ale ostatnio znajomy do swojej Audi A3 kupił i mu zostało więc pozwolił mi skorzystać
Ahh no to fajnego masz znajomego
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Gość
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 10:31
A propos jeszcze tuningu chromem. Mam taka folijkę termo chrom do listew w zderzaku. I tutaj nasuwa się pytanie. Jak najłatwiej i najszybciej zdemontować zderzaki, żeby wyjąć te listewki z zatrzasków. Może jakieś zdjęcie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum