Dla mnie auto ladnie wyglada dobra felga i fajna gleba a moze to Airride ? tak czy tak autko jak dla mnie wyglada super i pewnie tak samo sie prowadzi..
krzych napisał/a:
Przypomina teraz troche dresiarska 7bmw walnieta na glebe.Niewiem po co ludzie kupuj limuzyny i pozniej na siłe probuja zrobic z nich sportowe autka
czemu BMW to od razu musi byc dres ? bo paru sie takich znalazło ? BMW to naprawde ladne auto moj znajomy ma i napewno nie jest dresem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
czemu BMW to od razu musi byc dres ? bo paru sie takich znalazło ? BMW to naprawde ladne auto moj znajomy ma i napewno nie jest dresem
Nie wiem czy rozumiesz pojecie dresiarskie-dresiarskie oznacza -walnieta na glebe,fele wcisniete w nadkola na styk,oczywiscie czarne szyby,wydechu najlepiej wcale,za tylnym siedzeniem bejsbol,najlepiej jeszcze niebiesko-czerwone stroboskopy-nie chce mi sie wiecej wymieniac.Wiem to z autopsji-a jezeli Twoj znajomy ma 7 i auto jest takie jak wyjechało z fabryki to nie moze ubrac dresu.
Nie wiem czy rozumiesz pojecie dresiarskie-dresiarskie oznacza -walnieta na glebe,fele wcisniete w nadkola na styk,oczywiscie czarne szyby,wydechu najlepiej wcale,za tylnym siedzeniem bejsbol,najlepiej jeszcze niebiesko-czerwone stroboskopy-nie chce mi sie wiecej wymieniac.Wiem to z autopsji-a jezeli Twoj znajomy ma 7 i auto jest takie jak wyjechało z fabryki to nie moze ubrac dresu.
Tylko, że ten XJR z wyżej wymienionych ma tylko glebę. Kolejna osoba, której trzeba tłumaczyć, że dobrze zrobiony BMW czy VW to nie dresowóz Wracając do tematu mi się podoba ale jak już ktoś wyżej wspomniał o gustach się nie dyskutuje
wild_weasel napisał/a:
Znalazłem dziś XJRa poddanego tuningowi wątpliwej jakości...
Co jest dla Ciebie wyznacznikiem jakości tuningu w tym samochodzie? Bo jeśli to, że Ci się nie podoba to nie używał bym słowa jakość, no chyba, że w ogłoszeniu podane jest, ze obniżony przez ucięcie sprężyn wtedy faktycznie tuning wątpliwej jakości...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
No własnie...a zwłaszcza czytanie ze zrozumieniem.Pozatym czyta sie wszystkie posty nie tylko wybiorczo.W moim 1 poscie napisałem -troche przypomina.
Nie martw się czytałem całość. Najpierw napisałeś, że podobny do dresiarskiego BMW, a później podałeś własną definicje dresiarskiego BMW i nie bardzo widzę zbieżność z fotką powyżej... Chyba, że dla Ciebie samo obniżenie BMW kwalifikuje je do miana dresowozu...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum