Niestety my nie damy rady.
Wszystko sie pokomplikowało i czekałem do samego końca mając nadzieje ze jeszcze bedziemy mogli jechac ale niestety.
Miłej zabawy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No coz... powoli czas isc spac, zeby zajechac wypoczetym
Nie wiem jak ekipa warszawska w koncu jedzie
My w skladzie (Violla, Joa, MaReK) ruszamy z tarchomina o 9:30.
Ok. 9:50 - 10:00 bedziemy czekac na parkingu w Jankach, jak pisalem
w poscie dotyczacym wyjazdu Warszawy.
Jesli nikogo nie bedzie, to lecimy swoim tempem do Zatora.
Wiec o 13:00 do zobaczenia
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mogliśmy przekonać się "namacalnie", że spot w Zatorze to świetna impreza Na dodatek, byliśmy pozytywnie zaskoczeni frekwencją Strasznie żal było się z Wami żegnać i odjeżdżać. Na kolejny spot w Zatorze, koniecznie na 2 dni
Szczególne podziękowania dla:
marta_n i marcel_n, za i lody, były zouza, DawidNB, marta_n, marcel_n, siemion_, Agnieszka, Łukasz (nie wiem, jakiego masz nicka ), za wspólny przejazd do Zatora,
ewelina_ i thef, za przepyszne jedzonko Ant, za organizację
wszystkich, których już znaliśmy przed spotem, za to, że przyjechaliście, za to, że jak zwykle fajnie było z Wami spędzić czas wszystkich, których poznaliśmy w Zatorze, za to, że mogliśmy Was poznać i spędzić z Wami czas
My sobie błogo odpoczywamy po święcie Karpia . Napiszę więcej jutro, a teraz tylko wielkie, wielkie podziękowania dla wszystkich za przybycie i świetną zabawę oraz krótkie pytanko, nie wrzuciłem komuś do torby bądź gdzieś indziej moich kluczy do mieszkania? (3 zwykłe klucze z karabińczykiem ze smyczki klubowej).
Wielkie podziekowania za mily spocik ,szkoda ze nie mogłem zostać na 2 dni
Dzieki za prażone ( koniecznie musze mieć przepis )
za porady dotyczące mojego kameleonka
za karuzele po ktorej całą droge do domu przewracało mi sie w żołądku
za gre w ping ponga ( violla nastepnym razem zagramy razem )
no i ja wreszcie w domu- z wielka nadzieja, ze nikt mnie jutro nie obudzi o 7
szczegolne podziekowania dla Violli i Marka za transport
dzieki wszystkim za super zabawe
fajnie, ze mialam okazje poznac osoby, z ktorymi jakos do tej pory nie bylo okazji, oraz ponownie spotkac sie z pozostalymi.
miejscowka na nocleg rewelacyjna, chociaz miala jedna wade- dosc daleko od rynku. ale poza tym drobiazgiem nie ma co narzekac.
za rok tez jedziemy
west [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 07:53
tyle Roverkow naraz to jeszcze nigdy nie widzialem:)
co prawda musialem sie z moja polowka szybko zawinac, ale i tak bylo milo. jakies focisze gdzies sa dostepne?
i ja podziękuję za przemiły spocik.
Antowi, thefowi i ewelinie za organizację i jedzonko
Reszcie za fajną zabawę, kasjo za miłe rozmowy, Tomiemu za to ze przyszedł do ogniska, wszystkim za spedzony czas w milym towarzystwie.
Buziaki z Krakowa
Ja byłem w domku o 22 dziękuje wszystkim za super spotkanie nie żałuje przejechanych kilometrów.
Jeszcze w niedziele bylem u Zukowatego i Izjawy z tym co miałem przekazać.
Violla następnym razem ja wygram w Ping-Ponga
ewelina_ i thef prażone było bardzo dobre
Dziękuje wszystkim co mnie namawiali na przyjazd za rok Zator znowu nawiedzi Poznań
Dziękujemy wszystkim za spocika.
Thefowi za telefoniczne navi oraz pilotowi (Seat) ze Speedym na pokładzie.
Za transport do i z Zatora.
Tomiemu za info o błotnikach.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 16:08
Ja również dziękuję przybyłym, organizatorom i wszystkim, którzy przyczynili się do spotkania.
W szczególności chciałem podziękować:
- Thef'owi i Ewelinie za prażone,
- Orsonowi za długie i pouczające rozmowy... (szczególnie opowieść o kozie z wygiętymi rogami... jak na chopper'ze )
- Kasjo za bardzo miłe towarzystwo podczas podróży,
- Walkie za wsparcie duchowe i nie tylko,
- MaReK'owi za pomysły, które potrafią się narodzić tylko w jego głowie,
- Siemionowi za porównanie 2 samochodów z tego samego rocznika... i tą "na myszach pędzoną" ,
- Speedy'emu za pościelenie łóżka ,
i
- Stacji benzynowej Orlen za czystą toaletę i gorącą kawę,
- MG-kowi, że w drodze powrotnej wciągnął tylko trochę ponad 10L./100 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum