Mam takie pytanie jak można skorygować licznik z cyfrowym wyświetlaczem, taki jak jest w R25
Ja mam Rovera 200 i kupiłem sobie ten licznik jak na zdjęciu i tylko obawiam się ze stan licznika będzie mniejszy niż 190.000 km a chce mieć taki jaki mam teraz na swoim liczniku.
Problem w tym ze to jest cyfrowy Chodzi mi o dodanie km.
Obawiam sie ze w takich zakładach co robią korekty licznika musi byc licznik zamontowany w aucie i z samym licznikiem nic nie zrobią
Jedyne co mi do głowy przychodzi to podłączyć licznik tam gdzie idzie impulsator z silnika pod 12v i powinno się kręcić do przodu oraz nabijać km.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 11:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zależy jakie dasz obroty i ile chcesz pogonić żebyś tydzień nie siedział
w warsztacie mogą ci pogonić za 30zł
hehe.. no jeszcze dokładnie nie wiem ile tych km trzeba będzie nadrobić wiem tylko ze jest niszy stan niz moj ale o ile to jeszcze nie wiem bo czekam na licznik
Aha czyli się da zrobić takie coś w warsztacie bez całego samochodu
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Aha czyli się da zrobić takie coś w warsztacie bez całego samochodu
elektroniczny najłatwiej cofnąć lub pogonić bo się podłącza pod sprzęt i wpisuje przebieg jaki się tylko chce
podjedź z szafą do jakiegoś warszatu się zapytaj o usługę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum