Wysłany: Nie Lip 05, 2009 19:43 [R620] Wyskakuje 5-ty bieg
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam jestem po raz pierwszy uzytkownikiem rowera jest to 620 sdi z 96 roku nie dlugo go mam ale nie moge sobie poradzic z :grzeja sie szpilki w przednich kolach (wymienilem tarcze klocki ' lozyska tez sa ok) , dzisiaj zaczela mi wyskakiwac 5-tka jak ja wrzuce po ok 20 sek wyskakuje ,jak przytrzymam to po tych ok20sek trzeszczy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 03, 2011 18:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 19:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zaciski sprawdzalem w obydwuch stala jedna prowadnica poczyscilem nasmarowalem i chodza ale troche ciezej niz te drugie ....olej zaraz bede sprawdzal zobacze
[ Dodano: Pon Lip 06, 2009 14:18 ]
gdzie sa sruby do sprawdzania ,dolewania ,i spuszczania oleju w skrzyni ,fajnie jak by ktos mial zdjecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum