Witam. Przymierzam sie do rozbiorki lamp w celu usuniecia pomaranczowej szybki kierunkowskazu.
I tutaj moje pytanie. Jak rozebrac lampy zeby ich nie uszkodzic??
Potrzebuje fachowej porady krok po kroku
Napewno ktos to robil i wie co i jak A ja nie chcial bym uszkodzic czegos i kupowac nowych lamp.
Z gory dziekuje i Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 18:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 22:38
Oj to ciężka sprawa, musisz wziąć lampę i delikatnie, bardzo delikatnie odklejać klej najlepiej czymś ostrym i miękkim, jest to trudne bo szkło lampy jest bardzo kruche i pęka. Miałem schemat ale mimo to dałem spokój ale życzę powodzenia.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Zanim zaczniesz sprobuj innych metod mniej inwazyjnych np.odkurzacz z koncowka typu samoroba np.wezyk gumowy o małej srednicy przymocowany do rury.Mozesz tez sprobowac sprezonym powietrzem przedmuchac -tylko uwazaj zeby nie leciała woda razem z powietrzem.
wild_weasel, wiem widzialem temat Ale tam jest 16 stron o tym jak komu wyszlo
a fachowo niema opisane. Co trzeba odkrecic i czy obejdzie sie bez sciagania zderzaka itd.
Mimo to dziekuje. Temat do zamkniecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum