Wysłany: Wto Lip 07, 2009 16:23
W 1993 jak byłem na misji w b. Jugoslawii, podobnie wyglądające skrzynki były montowane w samochodach pułapkach (wiesz o czym mówię- takie duże pierdut ), więc dla Twego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa osób znajdujących się w pobliżu, radzę nie ruszać
to jest centralka od zestawu do podlaczenia telefonu. jeden kabel idzie do telefonu dwa do głośników a ten największy do kabli =/- itd... ktoś miał u Ciebie podłączony zestaw głośnomówiący ze starą nokią. w domu gdzieś mam opis tej instalacji plus info do jakich to fonów. zczytaj symbol z tej puszki...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 67 Skąd: Lublin
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 07:27
Może i do telefonu, gdyż poprzedni właściciel dodał mi podstawkę do Nokii 6310i, mówił że kabel jakbym chciał schował pod tunel środkowy, zmienił telefon i wymontowal.Ja mam Nokie N72 ciekawe czy da się coś przerobić...Spróbuje znależć na tym jakiś numer.Dzięki śliczne za pomoc pozdrawiam.
to jest centralka od zestawu do podlaczenia telefonu. jeden kabel idzie do telefonu dwa do głośników a ten największy do kabli =/- itd... ktoś miał u Ciebie podłączony zestaw głośnomówiący ze starą nokią. w domu gdzieś mam opis tej instalacji plus info do jakich to fonów. zczytaj symbol z tej puszki...
a dokładniej centralka od cark 91 nokii. jeden kabel idzie do mikrofonu, drugi kabel idzie do głośnika, trzeci do podstawki od telefonu, a te kilka kolorowych to jest zasilanie, włączanie, i wysterowanie radia (żeby się samo ściszało jak się gada - funkcja musi być obsługiwana w radiu).
są dostępne na aledrogo przejściówki do "dzisiejszych" nokii za ok. 100zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum