Ja oczywiście się wybieram Mam rodzinę w Puławach, więc nocleg będzie niedaleko. Niestety, żadnych dodatkowych miejsc nie mogę zaproponować
Iskry i Red Arrows Speedy, jeśli tylko nie powstrzyma mnie żadna siła wyższa, to możemy jechać w dwa autka
Ktoś jeszcze?
Panowie, jeśli będziecie mieli zamiar przyjechać do Radomia w sobotę albo niedzielę, to oferuję pomoc w sprawnym dotarciu w kolumnie do lotniska : ) z uwagi na to, że pamiętam jeszcze czasy gdy wychowywałęm się w Radomiu i którędy prowadzą tamtejsze meandry lokalnych dróg : )
Nie liczcie proszę tylko na jakąkolwiek organizację ruchu, na poprzednich show, ograniczało się to jedynie do kilku skrzyżowań tuż przy lotnisku. Przez miasto przejazd był koszmarem wg oznakowania.
Dojazd ze strony Warszawy, Kielc = Krakowa, Łodzi = Piotrkowa Tryb., wszystko będzie koszmarem : ) dwa (albo trzy?!) lata temu (gdy był wypadek w powietrzu), korek zaczynał się na obwodnicy : )
Ja się też wybieram na Air Show jak zwykle . Będę jechał z Łodzi przez Tomaszów Mazowiecki. Jak ktoś będzie się chciał przyłączyć to proszę bardzo, w kolumnie zawsze raźniej .
Panowie, jeśli będziecie mieli zamiar przyjechać do Radomia w sobotę albo niedzielę, to oferuję pomoc w sprawnym dotarciu w kolumnie do lotniska : ) z uwagi na to, że pamiętam jeszcze czasy gdy wychowywałęm się w Radomiu i którędy prowadzą tamtejsze meandry lokalnych dróg : )
Oj, żebyś się nie zdziwił
Aktualnie połowa dróg jest w przebudowie, a druga połowa prowadzi jakimiś objazdami
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jako że są osoby z Radomia to zapytam, wszak kto pyta nie błądzi, tudzież -kto pyta nie jedzie w ciemno
Macie moze jakies godne polecenia noclegi w Radomiu? Wiem ze jest internet wiec nie ma problemu ale zawsze lepiej sie zapytac skoro mozna niz jechac w ciemno, a noz ktos poleci cos ciekawego. Niby bede jechal z Warszawy nie z Łomży wiec powrot na noc nie straszny, a jednak wole napic sie piwka i poczuc 'wyjazd' niz wracac i rano znowu robic trasę. No i wlasnie, jakby ktos jeszcze jechal z kierunku Warszawy i mial ochote na sformowanie klubowej kolumny to ujawniac sie prosze pozdrawiam
Jako że są osoby z Radomia to zapytam, wszak kto pyta nie błądzi, tudzież -kto pyta nie jedzie w ciemno
Macie moze jakies godne polecenia noclegi w Radomiu? Wiem ze jest internet wiec nie ma problemu ale zawsze lepiej sie zapytac skoro mozna niz jechac w ciemno, a noz ktos poleci cos ciekawego. Niby bede jechal z Warszawy nie z Łomży wiec powrot na noc nie straszny, a jednak wole napic sie piwka i poczuc 'wyjazd' niz wracac i rano znowu robic trasę. No i wlasnie, jakby ktos jeszcze jechal z kierunku Warszawy i mial ochote na sformowanie klubowej kolumny to ujawniac sie prosze pozdrawiam
Ja pewnikiem będę jechał. Mogę "wstąpić" do szeregu
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum