Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 22:00
marcze83 napisał/a:
17TN
Z tego co wiem to ten ma większy zasięg i bateria dłużej wytrzymuje.
natomiast
marcze83 napisał/a:
3TXB
Tego mam, zasięg przy nowej baterii, która wytrzymuje ok 4 miesięcy wynosi jakieś 2 metry. Z biegiem czasu oczywiście zasięg maleje.
Ogólnie te piloty to totalna porażka.
Myślałem już żeby zamienić centralkę z pilotami na takie z allegro bo tamte mają mega zasięg kilkudziesięciu metrów, ale nie wiem czy takie coś zadziała.
A czy jakiś spec mógl by sie wypowiedziec czy da rade podmienic centralny wraz z pilotami na jakis zamiennik na allegro oczywiscie nie pasujacy do rovera. Pewnie problem bedzie tylko z immo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
chyba sie zastanowię nad wyciceciem fabrycznego immo ten alarm zawiera wlasny immo a poza tym powszechnie wiadomo ile kłopotów przysparzają fabryczne immo.
Koszt nie wielki a jaki komfort normalne piloty które mają pożądny zasięg i multum opcji zabezpieczających auto plus dodatkowe opcje które mi sie mega podobają np. zdalne włączenie ogrzewania postojowego dobre na zime
Ja nie dawno kupiłem roverka i jak pierwszy raz pojechalem na jazde probną to ja pie....
Akumulator słaby i pusty bak oczywiscie. samochód stanął mineło chwile czasu i sie cholerstwo uzbroiło. Potem podłączyliśmy agregacik zeby odpalic a tu tylko "CYK"
i nikt nawet kolo z komisu nie wiedzial co jest grane dopiero jak wykonał ileś tam telefonów to sie udało....
A teraz to sie boję wymienić akumulator bo jak czytam na forum to czesto zdarza sie przy zmianie ze immo fiksuje....
A teraz to sie boję wymienić akumulator bo jak czytam na forum to czesto zdarza sie przy zmianie ze immo fiksuje....
wiesz może nie tak fiksuje jak to że ludzie źle synchronizują piloty po odłączeniu aku
jak szybko podmienisz aku to jest nadzieja że nie trzeba będzie nic synchronizować
Mniejsza o to wole sobie założyc cos normalnego z czy będe miał pewność że mnie nie zawiedzie poza tym wk... mnie na parkingu przed marketem szukasz auta a inni robią sobie panick i beep beep i juz wiedzą gdzie auto stoi a my chociażbyś stał obok niego to jak pilot ma humor to wiadomo.... i wciskaj kilka razy przyciski (totalna porażka!!!)
poza tym wk... mnie na parkingu przed marketem szukasz auta a inni robią sobie panick i beep beep i juz wiedzą gdzie auto stoi a my chociażbyś stał obok niego to jak pilot ma humor to wiadomo.... i wciskaj kilka razy przyciski (totalna porażka!!!)
wiem coś o tym,zgubiłem kiedyś auto pod Mediamarkt w Markach,popierdzieliło mi sie i nie mogłem go znaleźć i myślałem że mi zaj... a tak zrobiłbym pik pik i po sprawie
Przesadzacie. Mój z głowy ciągnie koło 10 - 12m. Normalnie około 6m.
Krótki zasięg pilota ma niepodważalny plus. Złodziej nie zeskanuje pilota jak to bywa w alarmach które działają z 8km.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum