Witam wczoraj miałem stłuczkę (koleś mi wyjechał) zarysował zderzak oc sprawcy w PZU.
Zderzak był już wcześniej porysowany ale z drugiej strony czy to bedzie mialo wplyw na wycene uszkodzenia?
ile moge dostac?
Macie kogos znajomego w PZU Białystok:)?
No i jeszcze jedno pobiło mi się szkiełko od halogena ale właśnie z drugiej strony na 99% to sie stało podczas stłuczki ale mi niechciał policjant tego uznac uszkodzenia poniewaz bylo z drugiej strony.
Czy da rade wstawic sama szybke do halogena czy trzeba caly wymieniac?
Ostatnio zmieniony przez gumowy Pią Lip 10, 2009 19:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 07:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 18:28
Myślę, że ok 500-600zł dadzą na tę okoliczność...
P.S. Dziwny tytuł tematu....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
02.07. tego roku miałem to samo. Osoba która mi (lekko) przytarła przedni zderzak jest ubezpieczona w PZU. Rzeczoznawca szkode wycenił na 657.40 Malowali mi cały. Kasa poszła przelewem.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Oooo, Roverek 45 2.0 V6... Dwa lata temu prawie takiego nie kupiłem, z automatem, niestety, był za 17500 PLN. Zieloniutki.. Poszedł z Poznania gdzieś do Łodzi.
_________________ Człowiek pochodzi od małpy. W czerwonym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum