myslalem nad kupnem rovera 400 na czesci, nigdy jednak takiego rovera nie mialem =)))
i nikomu absolutnie nie sprzedalem czesci do r400 nawet za 1zl
adres sie zgadza ? ty piszesz o ciechanowie, ja mieszkam w warszawie =)) reszta jak wyzej
Wpisujac nazwe uzytkownika caczek, na forum wyskakuja m.in. tematy odnosnie ofert sprzedazy wyzej wymienionych przez mnie pojazdow ktorymi "handluje" caczek, takie jak R220, R400, "GRATY DO R75", "DACH DO MG F" itp... Dla nie zorientowanych linki :
ogloszenie o r400 wystawilem tylko dlatego bo chcialem miec juz przygotowanych klientow w razie gdybym kupil tego rovera, spytaj czy ktokolwiek kupil odemnie chocby srubke od kola do r400
dach do MG MGF mam faktycznie i kilka czesci do r75 takie jak zderzak i elementy tapicerki rowniez
moglbys wymyslic lepszy sposob na zwiekszenie swojej sprzedazy niz obrabianie tylka innym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum