Wysłany: Sob Lip 25, 2009 15:17 [R200 1.6Si 97r] SRS
Witam,
Gdzię mogę sprawdzić i ile to kosztuje ?
Sprawa wygląda następująco : po włączeniu silnika, kontrolka poduszki powietrznej cały czas mryga. Kupiłem R200 jakieś 3 miesiące temu i jest tak cały czas.
dziękuję&pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 15:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja nigdy przy tym zabiegu nie odpinam aku i jakoś nic się nie dzieje. kontrolka srs zapala mi się średnio raz w miesiącu,po prostu rozpinam i spinam kostkę i już jest ok
Ja nigdy przy tym zabiegu nie odpinam aku i jakoś nic się nie dzieje. kontrolka srs zapala mi się średnio raz w miesiącu,po prostu rozpinam i spinam kostkę i już jest ok
jeszcze dziś sprawdzę
[ Dodano: Sob Lip 25, 2009 16:43 ]
Lechos napisał/a:
Cytat:
Ja nigdy przy tym zabiegu nie odpinam aku i jakoś nic się nie dzieje.
chyba lepiej dmuchac na zimne, przeciez to jest min. roboty wiecej a nieszczescia chodza po ludziach
a teraz ciekawe pytanie - by odłączyć aku wystarczy zdjęć jeden kabel ?
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 16:07
blizniak63 napisał/a:
by odłączyć aku wystarczy zdjęć jeden kabel ?
tak bo obwód już będzie przerwany, ale nie odpina się obojętnie jakiego, pierwszy odpina się minus, ale z podłączaniem jest odwrotnie czyli pierwszy podłącza się plus. Więc wychodzi na to, że i tak musisz odłączyć dwa:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum