Wysłany: Nie Lip 26, 2009 17:14 Chwalę się i dziękuję :)
Witajcie
Chciałabym pochwalić się swoim nowym nabytkiem .
Krówka poszła w dobre ręce, a zastąpił ją Tofik . Mały, zadziorny skrzat, który skacze na dziurach jak pchła po psie . To chyba jego jedyna wada, a może na wszystkie inne jestem ślepa ?
Chciałabym również szczególnie podziękować osobom, które są uwikłane w historię zakupu Tofika :
- MaReK, za to, że nie trzeba było Ci dwa razy powtarzać : szukaj TFa . W 10 min znaleziony, podróż zaplanowana na drugi dzień... i już nie było odwrotu
- andyzpl, mariusz418, Tomi za cenne informacje o TFie.
- maciej, za użyczenie czujnika lakieru
- Invit, michaelp, MaReK za "wyskoczenie" z grubej kasy o północy , gdy się okazało, że violla wklepała w bankomacie trzy razy zły PIN i nie mogła podjąć kasy... a wyjazd po fure rano
- michaelp, za towarzyszenie w poszukiwaniach Tofika, każda z Tobą podróż bezcenna
- Iza, xROnx, za spotaknie w Zielonej Górze
- walkie, życzyłaś mi rok temu na urodziny zakupu MG TF i marzenie się spełniło
Mam nadzieję, że Tofik będzie grzeczny i nie będę musiała dużo w niego inwestować
Oto pare zdjęć Tofika
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hihihi hmm obawiam się że kupione w innym rejonie kraju, a zarejestrowane na Podlasiu już na violkę .... po rejestracji można się domyślić, skąd się wzięła "wściekła krówka"
Ładna furka. Klasa sama w sobie a jeszcze z taką kierowniczką ? Mam nadzieje że po Marianowych usprawnieniach teraz będzie zaglądał już tylko w ramach eksploatacji Gratuluje!
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Gratuluje Violus fajnej furki
Dobrze, ze nie kupilismy tego z Zielonej Gory bo musialbym Ci ten temat skasowac
Marecki sie tak nie postaral do konca, ale bylem czujny
Jak za ten stan auta i jego rocznik z przebiegiem to dalismy chyba uczciwa cene... chociaz moznaby sie jeszcze potargowac
Auto fajne juz dzisiaj na spocie bylo pare przejazdzek
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
no sprawdziłem wczoraj, rewelacyjny samochodzik, z mojej ulubionej półki MG
gratulacje dla Volli
No i ta rejestracja tylko pozazdrościć (dla niewtajemniczonych - czytać między wierszami)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum