Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:15 Firma AT 2000 High Tech w Rzeszowie
Czy ktoś korzystał z hamowni tej firmy ? jakie koszty itp. interesuje mnie też czy ktoś był u nich ze swoim R na chiptuningu bo mają to w swojej ofercie. Ogółem co sądzicie o tej firmie drodzy koledzy i koleżanki
Toshiro, taki chip w benzynie nie doładowanej da przyrost rzędu 3-4 koni i tyle samo momentu. Kompletnie nie opłacalne, a koszt i tak będzie wysoki podejrzewam, że tak firma zedrze koło 1000pln.
Toshiro, taki chip w benzynie nie doładowanej da przyrost rzędu 3-4 koni i tyle samo momentu. Kompletnie nie opłacalne, a koszt i tak będzie wysoki podejrzewam, że tak firma zedrze koło 1000pln.
obecnego roverka napewno bym nie chipował pytam na przyszłość, kto wie jakim modelem za pare lat wyjade na polskie drogi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Toshiro ja byłem w AT2000 na hamowni jak jeszcze miałem ZR 160. Wtedy zapłaciłem za hamownię 160 zł a było to w 2008r. A moje zdanie i nie tylko moje jest takie, że jak bym miał np. chipa wsadzić to wolałbym poszukać innej firmy. Więc nie polecam
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum