Witam ! tak jak w temacie . Na naszych polskich drogach nie da sie bezpiecznie jezdzić. Wpadłem prawym kołem w dziurę. Wygięta felga i guz na oponie. Wydaje mi się również ze koło minimalnie się cofneło. Auto jedzie prosto przy hamowaniu nie ściąga. Lecz przy skręcaniu w prawo pojawia się dziwny dźwięk mniej więcej po środku auta jakby guma o coś tarła. (wygięta półośka?) Jakieś porady ? Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pią Lip 31, 2009 12:06, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 18:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szosownik, policja była wezwana przezemnie ( w tym wydarzeniu uczestniczyły 2 auta . Poprzednie auto stało tam juz 2 godziny ..) Porobili zdjęcia spisali notkę i tyle. I niewiem co teraz zrobić z tym fantem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Raptile Pon Lip 27, 2009 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli chodzi o auto to spojrzyj, czy koło jest centralnie w środku nadkola, a później jedź na kanał i szukaj czegoś podejrzanego w podwoziu .... nic standardowego nie przychodzi mi do głowy. Popatrz na mocowanie przednich drążków reakcyjnych czy jest ok ... może tam guma pękła. Podnieś też auto i poruszaj kołem ...
Co do drogi i dziury, to musisz się dowiedzieć kto jest zarządcą tej drogi i do nich napisać pismo o odszkodowanie. Podobne przypadki były opisywane na forum
Co do drogi i dziury, to musisz się dowiedzieć kto jest zarządcą tej drogi i do nich napisać pismo o odszkodowanie. Podobne przypadki były opisywane na forum
Na tą chwile to chyba jedyne rozwiązanie. Przeraża mnie tylko tempo w jakim to będzie załatwiane ... Polska rzeczywistość...Niech ją......
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum