Wysłany: Sob Sie 01, 2009 21:51 Dobre Kombi pod gaz...
Witam,
No i stało się. Będę zmuszony (albo i nie, zostawie przyszłej żonie jak prawko zrobi) sprzedać mojego R200 w Dieselku. Służy nam bardzo dobrze i pól Europy nim zwiedziłem ale będę potrzebował jakieś większe auto najlepiej kombi. Zastanawiałem się czy nie założyc gazu do niego tj tego kombi. Poradzcie co tu wybrac. Myślełem o Oplu Astrze II ale karoseria i drobne usterki, Renault Megane II silniki szwankujace, o Peugeutach nie mysłałem może 307 w kombi. Oto założenia:
Rocznik 2003-2006
Max do 25000 zł,
Diesel w ostateczności (boję się tych kosztów naprawy przy silnikach DCI TDI)
raczej Benzyna co najmniej 1,6 pod gaz.
Klimatyzacja, przyfałby się Tempomat.
co najmniej 2 poduszki powietrze.
Doradzcie coś bo juz kręćka dostałem i jakieś zewnętrznej opinii potrzebuje.
Pozdro dla Całego Klubu RRRR...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mój typ - Ford mondeo - jeździ tego po polskich drogach, mechanicy się znają, zawieszenie całkiem sprawne, bagażnik pakowny - uroku to to zbyt wielkiego nie ma ale jako środek transportu całkiem całkiem...
Najlepszy stosunek cena / jakość / wyposażenie / dostępność części zamiennych - OPEL OMEGA Caravan 2,0 16V. Dość bezawaryjny, duży, komfortowy i tani w użytkowaniu i nabyciu jak barszcz
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Co do Forda i Nubiry to nie brałem pod uwagę ale zaraz coś obejrzę....
R75 hmm a Były w kombi?? Ciekawe bo mieszkam we Wrocku i swojego R200 serwisuje u Gawina.. Trzeba do niego zajrzeć może coś poleci...
ladna omega 2.0 16v powinna cie zadowolic pod wzgledem prawie kazdym.... bo na osiagi nie ma co liczyc, poza tym bedzie okej. w tym finansie mozesz liczyc na mogel z konca produkcji, czyli ocynkowany i lednie wyposazony.
LPG do tego auta to tez zadna filozofia, pewnie za okolo 2500pln cos porzadnego wsadzisz
swiadomie wybierz srednice kol, bo i ile opony 15'' sa cenowo dostepnem o tyle ceny oponek, 16'' i 17'' to juz duzy przeskok
paff ciężko mi zrozumieć dlaczego Mondeo II uznałeś za większe od A4?
Przecież to ta sama klasa samochodu. Nawet rozmiary mają dość zbliżone. Co innego Golf kombi. On do V40 i Nubiry jak znalazł.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Opel omega 3.2 caravan. Spalanie gazu jak na ten motorek wcalnie nie wysokie. To jedyny słuszny wybór w tej kwocie. Nic innego totalnie nie wchodzi w grę
ale nie v70 z roku 2001 za 18 czy 19 tys zl. wystarczy przejrzec forum volvo, zeby zobaczyc co auta za takie pieniadze soba reprezentuja za tyle to mozna z tego rocznika R45 szukac a nie V70
a poza tym to nie spelnia kryterium "Rocznik 2003-2006"
lacetti ani nie polecam, ani nie odradzam, ale skoro padla nubira, to tylko niewinnie pociagnalem temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum