Wysłany: Pon Sie 03, 2009 11:06 [R416 si 1997]
Problem polega na tym że około pół roku temu trafił mnie hgf .Roverek poszedł do mechanika przy okazji wymienił rozrząd na moje życzenie .Samochód odebrała kobieta bo ja w delegację. Kiedy po miesiącu wsiadłem do niego odniosłem wrażenie że coś nie tak ,głośna praca silnika ale drgania to już przesada na ciepłym silniku gałka zmiany biegów poprostu wibruje ito samo wyczuwam poprzez podłoge . Zawiozłem samochód do poprawki .pojechałem na urlop i to samo dodatkowo mam wrażenie że np. przy wyprzedzaniu jest mułowaty.Doradzcie coś bo mam zamiar dać samochód do innego warsztatu a jeżeli się okaże że poprzednik spartolił to pojade mu po kieszeni.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 11:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
truten23, nie obstawail bym rozrzadu, ja rowniez mam tak,z e na luzie galka sobie lekko drga, ale podczas nie wyprzedzania nei ma mula:) i to nawet jak na gazie jade
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 09:00
U mnie też sobie delikatnie drga i zamulony nie jest, to chyba normalne, ale jak cały silnik się trzęsie i ogólnie jest zamulony to może być to wina rozrządu.. Ale i też zapłonu
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum