Wysłany: Nie Sie 02, 2009 22:31 Rover 200 kierunkowskazy boczne ;/
Szukam kierunkowskazow do rovera 200 boczne na blotnik. Chce wymienic na biale albo jekies przezroczyste ale nic na allegro nie ma. Jezeli ktos wie od czego podpasuja to dzieki za kazda porade.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak chcesz to ja mam biały na lewa stronę.
Został mi od Freelandera.
Z tego co widzę na fotkach to sa takie same.
Musiał byś sobie na prawą skołować.
Ktoś pisał że ma rozbitka freelka (dawcę organów) i będzie kupował anglika i przekładał.
Zapytaj może ma kierunek.
Dzieki panowie zamowilem z tej storny co podal mi forumowicz lampy lexus na tyl i kierunki. Ceny sa bardzo atrakcujne tam bo lampy lexus za 277zl to tanio, na allegro w granicach 340-380zl.
Nom zamowilem lexus chrom i kierunki przydymione na boki samochodu. Wiem ze sa rozne opinie na temat tych swiatel tylnych ale zawsze jest alternatywa jak sie nie spodobaja to na allegro sprzedam za 320zl stanowiac konkurecje dla sprzedajacych je i zwroci mi sie koszt oraz lekko zarobie. Cena w tym sklepie co mi forumowicz podal wynosila 277zl to atrakcyjna. Mma nietypowy kolor w samochodzie i duzo wstawech chromowanych zoabczymy jak to bedzie wygladac. http://www.fotosik.pl/pok...d887154cba.html
Ostatnio zmieniony przez Karcios Pon Sie 03, 2009 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Nom zamowilem lexus chrom i kierunki przydymione na boki samochodu. Wiem ze sa rozne opinie na temat tych swiatel tylnych ale zawsze jest alternatywa jak sie nie spodobaja to na allegro sprzedam za 320zl stanowiac konkurecje dla sprzedajacych je i zwroci mi sie koszt oraz lekko zarobie. Cena w tym sklepie co mi forumowicz podal wynosila 277zl to atrakcyjna. Mma nietypowy kolor w samochodzie i duzo wstawech chromowanych zoabczymy jak to bedzie wygladac mam fotki auta.
Sądze że nie będziesz musiał na noich zarabić Będą wyglądały dobrze.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Ja sie zastanawialem czy nie podejda od skody fabi albo od audi a3 kierunki bo sa dosc podobne moze sami zobaczycie i ocenicie porownywalem sobie na allegro. Co o tym myslicie ja juz i tak zamowilem kierunki ale warto sprawdzic czy ktores bardziej dostepne na rynku podejda
Jest o kierunkach na błotnik i o żarówkach do wybielonych kierunkowskazów Pozatym poszukać można postów camaro17 - on założył kierunki na błotnik z Golfa IV 95% pytań na forum się powtarza .... trzeba tylko odrobinę czasu i chęci poświęcić na szukanie ....
Dzisiaj zalozylem lampy lexus jestem bardzo zadowolony z efektu sper pasuja z kierunkowskazami bialymi zadymnionymi, jedynie teraz przednei lampy do zmiany albo przerobka z usunieciem pomaranczowej wkladki. Lampy lexus moje przynajmniej sa super wykonanie nie narzekam za te pieniadze uwazam ze sa super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum