Wysłany: Wto Sie 04, 2009 12:47 [R400 '97 1.4] Abs
Witam posiadam Roverka 400 z silnikiem 1.4 wersja hatchback rocznik 97- z marca- w zwiazku z tym moje pytanie czy to autko moze nie miec abs-a do kol tylnich dochodza przewody hamulcowe i jeszcze jakies przewody ale abs mi nie dziala, kontrolka sie nie swieci- co poradzicie Co to moze byc?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam posiadam Roverka 400 z silnikiem 1.4 wersja hatchback rocznik 97- z marca- w zwiazku z tym moje pytanie czy to autko moze nie miec abs-a do kol tylnich dochodza przewody hamulcowe i jeszcze jakies przewody ale abs mi nie dziala, kontrolka sie nie swieci- co poradzicie Co to moze byc?
Z tego roku znajomy ma R i u niego jest. Pewnikiem u ciebie również
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Różnie to było z wyposażaniem w ABS ... trzeba po prostu sprawdzic pod maską .... znam roverki z późniejszych lat i dobrze wyposażone a ABSu nie mają ....
SeniorA, Też tak uważam, jednak tak jak pisze Brt, najlepiej sprawdzić a z tym kolega szakalolawa, już nie powinien mieć problemów. Wskazówki ma na tacy
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum