Wysłany: Wto Sie 04, 2009 11:21 Wałbrzych - 08-08 lub 09-08 - miejsce i czas do uzgodnienia
Jako się rzekło.
Temat powstaje Chętnych zapraszam na małe spot-kanko do Wałbrzycha.
Możliwe dwa miejsca - parking koło TESCO albo koło MAKRO.
W miarę blisko dla przyjezdnych i bez specjalnego kręcenia po "ulicach" Wałbrzycha - Camel Trophy City Edition.
Inna ewentualność to Szczawno Zdrój, ale tam weekendami ciężko zaparkować.
Propozycje dnia (sobota/niedziela) oraz konkretną godzinkę pozostawiam celem ustalenia
Hmm może ja wpadne w sobote planuje do czech jechać ale o ktorych godzinach gdzie co i jak to nie wiem może ktoś że tak powiem z "ekipy wrocławskiej" też by jechał ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Piotrek nie żartuj po tych dziurach ? Nie róbmy sobie siary przed Gośćmi ))
Jak napisałem. Termin dokładny do ustalenia. Nie chcę narzucać konkretnego (np. tylko mi pasującego) dnia ani godziny. Miło jak się więcej osób (z Wałbrzycha czy okolic) wypowie. Świdnica, Strzegom ostatnio deklarowały chęć.
Do czwartku mam nadzieje ustalimy dokładny termin - RAZEM. Jeśli nie, to strzele jakąś godzinkę i tyle
może rozwiń myśl?
Jeśli masz ochotę zaprezentować się / Roverki.pl przed SRT to zawsze można to jakoś zorganizować. Prawda?
Może tak po prostu "weźmy się wziońmy" spotkajmy, pogadajmy. Jakby co to w Tesco się tigerka kupi czy inne płyny. Albo pojedziemy potem na świderki do Szczawna Zdr.
Czy też do Książa skoczyć.
Główny zamysł mam jest taki aby się ludziki z okolic, jak i samego Wałbrzycha wreszcie zebrali, a nie kisili dupki w domkach.
Jeśli "ekipa Wrocławska" i sąsiedzi uraczą nas swoim przybyciem tym lepiej I na to też skrycie liczę
Mi też pasuje sobota na godzinke 17/18. a nie lepiej zrobić miejsce spotkania na markecie
Carfour ( były Albert)??
Jest duży parking
oczekujemy dalszych propozycji
Być może Piotrek, ale jeśli przybędzie ktoś z "zagranicy" to przecież łatwiej i szybciej będzie tym osobom na TESCO zajechać, niż bujać się przez połowę Wałbrzycha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum