ale nie v70 z roku 2001 za 18 czy 19 tys zl. wystarczy przejrzec forum volvo, zeby zobaczyc co auta za takie pieniadze soba reprezentuja za tyle to mozna z tego rocznika R45 szukac a nie V70
a poza tym to nie spelnia kryterium "Rocznik 2003-2006"
lacetti ani nie polecam, ani nie odradzam, ale skoro padla nubira, to tylko niewinnie pociagnalem temat
czasem można znaleźć okazyjne dobra furę lub po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać i samemu ściągnąć ale co racja to racja nie jest to proste
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie liczylbym ze v70 za takie pieniedze bedzie w przyzwoitym stanie.
do 25tys zl to mozesz spokojnie szukac nastepcy nubiry- lacetti, zwanej rowniez nubira
Ten egzemplarz, który pokazał dobryziom nie wygląda aż tak zadbanym, szczególnie w środku, więc za tą kasę byłby okej, ale po gruntownym sprawdzeniu w ASO. Chociaż po blacharce śmiem twierdzić, że auto nie było bite, żadnych większych szpar czy nierówności poprzez złe spasowanie. No chyba, że było bite, ale jest bardzo dobrze zrobione.
a ja zaproponuje forda focusa 1.8 tddi, oszczedny, pojemny. Ceny czesci tanie a silnik prosty jak budowa cepa. Zawieszenie pierwsza klasa, czesc elementów w ocynku.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 23:17
Focus z zewnątrz ładny, w środku w sumie też mi się podoba, ale.. jakoś tych elementów zastosowanych w Focusie jakoś do mnie nie przemawia. Miałem okazję kiedyś jechać Focusem w Kombi, dieselek coprawda, i coprawda z tyłu, ale jakoś tak sztucznie się czułem w tym samochodzie.. Te plastiki troszku twarde.
Poza tym, Twoja propozycja nie łapie się na temat. Raz, że tdi a dwa, że zainteresowany szuka auta w rocznikach 2003-2006.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum