to jest ten co mamy w roverkach po bokach z tyłu.
Mialem taki znaczek na zapasie wiec przykleiłem go
ale warto takie znaczki przyklejac na Poxipol bo niezle sie trzymaja na lusterku
He he... Jak kupiłam mojego R to też opanowała mnie obsesja logo i chciałam mu wszędzie przyklejać znaczki. Miałam nawet pomysł, żeby umieścić go na... airbagu w kierownicy!
Na szczęście mnie powstrzymano.
bo ja bym wogole w tej polce głosnikow nie montowal
Mojego poprzedni właściciel też uszczęśliwił dodatkowymi wielgachnymi głośnikami. Ciężkie to było i tłukło się strasznie na nierównościach, więc wymieniłam półkę.
Tez miałem problem z głośnikami na tylnej półce. U mnie problem polegał na tym, że były strasznie ciężkie i .. niepodłączone (a na Bluetootha nie działały ). Jak się potem dowiedziałem, poprzedni właściciel zrobił to, ponieważ fajnie wyglądały . Wykręciłem je, kupiłem maskownice i teraz nic mi się z tyłu nie tłucze, no i zyskałem więcej miejsca w bagażniku. Jeżeli te głośniki nie są Ci potrzebne to takie maskownice będą dla Ciebie idealnym rozwiązaniem.
Edit: a Całość kosztowała mnie jakieś 9 zł
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum