Wysłany: Czw Sie 06, 2009 08:58 [MG ZR 2.0] Komputer do Roverków i MG
Witam wszystkich,
Mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu specjalistycznego kompa do Roverka i MG. Gdzie mógłbym się udać?? Czy jest ktoś kto posiada tego kompa w małopolsce albo na śląsku?
Z góry dziękuję za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 08:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego chodzi CI chyba o test boka t4 .jest taki w Krakowie i w kielcach gdzies na forum sa adresy ja nie moge tego znalezc.Bylem osobiscie w kielcach bo chcialem wlaczyc swiatla dzienne.Jezeli chcesz tylko wykasowac bledy lub zrobic diagnostyke silnika tp zrobisz to w kazdym zakladzie diagnostycznym posiadajacym zwykly komp do diagnostyki Pozdrawiam
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 11:11
Cytat:
Kolego chodzi CI chyba o test boka t4 .jest taki w Krakowie
Viamot (Podolscy), Moto Gabra,Land Serwis, tylko mówią , że nie mają programu do Rovera, ale trzeba zadzwonić i zapytać bo nie wiem do czego potrzebujesz T4.
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 06:45
Witam wszystkich,
dziękuję za odpowiedzi, Niestety błędów zwykły komputer nie wykrył, byłem w Krakowie u pana Midowicza niestety nie potrafił mi pomóc. Problem mam taki ze do 3 tysięcy obrotów ładnie się zbiera a później traci moc. Stwierdzono ze to nie jest przepływomierz więc muszę się podłączyć pod T4 żeby sprawdzić każdą część. Niestety chyba czeka mnie wycieczka pod Poznań.... Jeszcze raz dziękuję i również pozdrawiam marcinmarcin:)
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 07:54
Jednak chyba najpierw podzwonię po ASO i popytam może gdzieś bliżej mają ten komputer T4 Kiedyś dzwoniłem do ASO w Dąbrowie Górniczej i powiedzieli że mają kompa do R, niestety nie znałem nazwy komputera, jeszcze raz do nich zadzwonię i zapytam czy to jest T4.
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 08:26
pajda napisał/a:
Ja polecam PHJOWI, wlasnie stoi tam moj MG ! pozdrawiam
Jeśli mi sie nic innego nie uda znaleźć to pewnie do niego pojadę... ale to jest kawał drogi ode mnie. Z 2 strony chciałbym mieć w końcu sprawny samochód:)
Chciałem się kiedyś umówić w Krakowie u Podolskich - zaśpiewali 250 albo 350 na dodatek nikt tam chyba nie wiedział jak T4 włączyć... mnie z kolei denerwowało lekkie szarpanie auta i to że czasem było trochę słabsze - PHJowi nic nie znalazł, a pomogła dopiero zmiana stacji benzynowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum