W czasach, kiedy firma, w której pracuję, miała siedzibę w centrum z podziemnym parkingiem, czasami w poszukiwaniu miejsca mijałem auto z tablicami "D0 BUZI" Zdjęcie gdzieś chyba mam, jak znajdę, to dodam
Tablica której zdjęcie wrzuciłem nie jest wcale unikatem w Szwecji....
Kiedy jadąc ze swoim Szweckim Szefem zobaczyłem taką tablicę wyjaśniłem mu co oznacza to w Polsce... Tak się ,że o mało nas nie pozabijał...
W czasach, kiedy firma, w której pracuję, miała siedzibę w centrum z podziemnym parkingiem, czasami w poszukiwaniu miejsca mijałem auto z tablicami "D0 BUZI" Zdjęcie gdzieś chyba mam, jak znajdę, to dodam
Tablica której zdjęcie wrzuciłem nie jest wcale unikatem w Szwecji....
Ponieważ w numerze są trzy cyfry, więc musi być w Szwecji 999 samochodów z taką rejestracją. Tutaj kolejny okaz, dożywający swoich dni na wyspie Holmon na Bałtyku:
Ponieważ w numerze są trzy cyfry, więc musi być w Szwecji 999 samochodów z taką rejestracją. Tutaj kolejny okaz, dożywający swoich dni na wyspie Holmon na Bałtyku:
1000 zapomniałeś o 000
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum