Witam , przerabiałem kiedys podobny temat, przyczyna niedziałającego zentralnego było zwarcie i przerwane przewody miedzy karoseria a klapą bagaznika (przelotka gumowa ), sprawdz to polaczenie , trzeba troszke kabelkami pomieszac
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Tak dziś tam zaglądałem i kabelki były zwarte cały czas paliło mi bezpiecznik od podgrzewania tylnej szyby . Dziś poprawiłem te przewody ale centralny zamek dalej nie działa
Miałem na myśli sprawdzenie styków kabli ogólnie. Może być tak że gdzieś w okolicach bezpieczników coś jest nie tak. Sory. Wtraziłem się jakoś tak.....
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Spoko dzięki za pomoc własnie te kabelki o których mówisz były przerwane polutowałem ich ale dalej mi nie działa centralny wcześniej gdy włączałem ogrzewanie tylnej szyby paliło mi odrazu bezpiecznik bo tam było zwarcie ,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum