Wysłany: Nie Sie 09, 2009 13:54 [R620] Problem ze skrzynią?
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Od wczoraj zauważyłem że skrzynia jakby źle działa tzn biegi wchodzą normalnie ale jakby nie do końca zębatki były namiejscu tzn słychać jakby one ocierały na sucho, wcześniej tego nie było słyszałem tylko silnik jak pracował i nic więcej.... proszę o radę co to może byc i co można sprawdzić na miejscu na parkingu .....
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 05, 2011 00:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 12:30 Dziura w skrzyni biegów
dziś byłem u mechanika okazało się że mam dziurę w skrzyni biegów cos wywaliło ją od środka można jeżdzić ale to udręka czy ktoś wie gdzie można skrzynie dostać mam teraz pięciobiegową a chciałbym sześcio będę wdzięczny za każdą pomoć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum