Wysłany: Sob Sie 22, 2009 17:34 [214si 97r.] odpalanie
Od kilkunastu dni mam problemy z odpalaniem. Oznaki wskazują na czasami nie działającą pompe paliwa.
Mam pytanie gdzie znajduje sie podlaczenie zasilania do pompy paliwowej?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 17:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 21:59
Dzieki za odp. Schemat zbyt wiele mi nie mowi bo prawdopodobnie złaczenie zasilania szwankuje. A moze ktos dysponuje zdjeciem gdzie znajduje sie jakas wtyczka od pompy paliwowej?
Bezpieczniki sprawdziłem wszystkie są OK.
wtyczka na dole przy baku z lewej strony. Obecność napięcia można sprawdzić na ścianie grodziowej na wyłączniku uderzeniowym. Napięcie powinno się pojawić na chwilę po włączeniu stacyjki i przy kręceniu rozrusznikiem. Tam też można sprawdzić ciągłość obwodu.
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 14:48
Po 2 dniach wreszcie odpalił za pierwszym razem, po 2 min. zapalila sie kontrolka SRS i świeci sie cały czas podczas jazdy. Po zgaszeniu silnika i ponownym rozruchu kontrolka gaśnie, potem znów sie zapala. Auto odpala w kratke tak jak mu sie podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum