Może jest leciutko lepiej z tym szumem, ale we właściwym poście juz pisałem że szumi głównie przez kratki wlotowe pod wycieraczkami a nie przez lusterka.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 11:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co sądzicie o moim?? Niemam fotek środka ale mam gałke zmiany biegów od octavi RS , ramki aluminiowe na zegarach i pokretłach nawiewu a drewno przelakierowałem na grafit
Zawieszenie to sprezyny H&R , rozpórka kielichów OMP a felgi to 16 cali od Seata Ibizy Cupra. Szyby są ściemnione lekkim lustrem z dodatkiem wiśni, efekt jest bardzo dyskretny. Z tylnej listwy nad rejestracją jest wyciety znaczek. Co do środka to musze zrobić fotki.
tzn spojler nie jest polakierowany dlatego że optycznie zmniejszał by tylną szybe a pozatym samochód wyglądałby jak by był cały zamalowany pod kolor hehe
ale wiadomo to kwestja gustu... a listwy w zderzaku zalakierowałem bo po 1sze w prawie kazdym roverku schodzi z nich chrom a po 2gie do stylu w jakim go przerabiałem lepiej pasuja.
Efekt z tyłu ( na żywo jest super) a co do przodu to powiem szczerze że nie do konca.
masz gdzies wiecej zdjec swojego roverka na forum?? chetnie zobacze
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 10:26 am ]
Polakierowany spojler dobrze wygląda od ZRa bo jest nad szybą i ją odsłania, miałem zakładać ale chce sprzedać auto
a ja mam pytanko czy idzie gdzies kupic jakies fajnu gril do 420 lub cały zdezak,ja mam obnizonego fura,wydech tez jest przerobiony na ''wolny'' zrobione to jest w niemczech i nawet im to wyszło,poszukuje jakiegos fajnego zdezaka teraz ma ktos jakies namiary??
_________________ Kocham Kaśke
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 20:11
Cytat:
A co sądzicie o moim??
bardzo ładnie ja właśnie pomalowałem listwy w kolor i myślałem o lusterkach ale znalazlem na ebay-u fajne lustereczka do 200 i chcem poprowadzić elektryke więc narazie nie ruszam, zostawiam na wiosne. Pozatym czujniki parkowania blenda od 25 oczywiście chrom, teraz gleba ale nie wiem jakie sprężyny, może ktoś doradzi. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum