Witam.
Dzisiaj w pracy tak sobie pomyslałem widząc jak pewien pan przytrzymując przycisk w swoim samochodzie (Chrysler Voyager) stoi i patrzy na niego dluzszy czas jak sie okazalo po chwili domykaly mu sie szyby pilotem ze fajnie byloby miec takie cos w swoim 416Si.
Problem polega na tym, ze nie wiem za bardzo czy tak mocna ingerencja w układ elektryczny nie zaszkodzi samochodowi, czy robił ktoś kiedys takie cos w swoim samochodzie? ewentualnie czy ktos zna sie na tyle na tym, aby pomógł mi takie cos zrobic? Nie ukrywam, ze moglbym nawet dzisiaj sie za to zabrac.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:56
To nie jest żadna poważna ingerencja w elektykę auta Podjedź do obojętnie jakiego zakładu montażu alarmów samochodowych to Ci to zrobią za 100zł A działać będzie tak, że z chwilą włączenia alarmu szyby automatycznie się same domkną. Czujnik podpina się pod sterownik alarmu i tyle. Z chwilą uzbrojenia czujnik się załącza i szyby się domykają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum