1. sprzęgło strasznie ciężko chodzi i jakoś tak późno łapie, czy tak ma być czy raczej do wymiany?
Moim zdaniem w naszym Roverkach trudniej chodzi niz w innych autach
matek2617 napisał/a:
2. rozrząd wymieniany przy 120 tys a jest 172, czy wymienić czy jeszcze można jeździć?
Jeszcze mozna jedzic w sumie do 80.000km ale ja bym juz wymienił będziesz miał spokój na dłuższy czas
matek2617 napisał/a:
3. podczas pracy silnika lata chłodnica (nie za mocno) czy tak ma być?
nie tak nie ma byc. chlodnica jest od gory na dwoch srubach oraz takich łapach mocowana. Na dole sa takie gumowe stopki.
matek2617 napisał/a:
4. czy blachy są ocynkowane w roczniku 1999?
Nie wiem
matek2617 napisał/a:
5. jakie najlepiej dobrać części, chodzi o firmę jakąś dobrą i sprawdzoną: filtr powietrza, filtr paliwa, filtr oleju i jakiej firmy olej wlać bo wiem że 10w40?
Filtron i jest dobrze Ja lalem Castrola ale nie była zadnej zmiany, potem Valvoline Maxlife ale tez nie czulem rozniczy wiec teraz leje Mobila bo jest w miare cennowoe ok i mi tak potrfela nie plucze
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum