Wysłany: Czw Sie 27, 2009 11:21 [R416Si '96] Żarówki w konsoli środkowej oraz klekot silnika
Witam,
Jakiś miesiąc temu kupiłem Rovera 416 Si. Nie świeci mi zegarek i pokrętła od nawiewu/klimatyzacji (przyciski ok). Czy żarówki podświetlające te pokrętła są takie same jak ta, która podświetla zegar? I teraz następne pytanie. Gdy silnik się rozgrzeje, na drugim biegu od 3tyś obrotów, na trzecim od 2,5 tyś, na czwartym od 2 tyś, na piątym cały czas, słychać dziwny klekot. Mechanik przy wymianie rozrządu nie wymienił mi pompy wody, a inny mechanik powiedział, że to właśnie tym spowodowany jest klekot. Miał ktoś podobny problem?
Ostatnio zmieniony przez manjag Czw Sie 27, 2009 11:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 11:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
"R3 są w zegarku, przycisku od awaryjnych, podgrzewania tylnej szyby i włączników przeciwmgielnych (przód i tył). Od podświetlania pokręteł nawiewu itd. są tak jak pisze kolega sTERYD W2W (takie mniejsze postojówki)." aiwer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum