Witam
Chciałbym zapytać czy jest możliwe założenie pompy i wysprzęglika od Freelandera ,czy ktoś może tego próbował.
Na allegro znalazłem coś takiego [http://moto.allegro.pl/item686245136_pompa_wysprzeglik_freelander_1_8_2_0_tcie.html]
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez krawy1 Pon Lip 13, 2009 14:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 20:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wciska sie plastik bialy w szybkozlaczce, wtedy sie dociska przewody do siebiei pusci, nastepnie wyciagamy i skladamy na nowo wciskajac tylko dwa przewody do siebie
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 36 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 19:37
Mam założone całe nowe sprzęgło + pompa i wysprzęglik a sprzęgło bierze mi centymetr od podłogi ,szarpie i nie moge wrzucic biegu powyżej 2500 obrotów .Czy ktoś miał cos takiego ,prosze o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum