ehhh czasy maluszka .... ... jedyną rzeczą jakiej nie rozebrałem to skrzynia biegów hehe .... odpalanie trzonkiem młotka ... drut przeciagniety przez okno jako linka gazu ... i centralny na pilota ....
jedyną rzeczą jakiej nie rozebrałem to skrzynia biegów hehe
3 sztuki wykończyłem
Brt napisał/a:
odpalanie trzonkiem młotka
Zawsze miałem na pokładzie kawałek kija od szczotki a jak założyłem z automatem i guzik od tokarki w miejscu pompki spryskiwacza jak uruchomienie rozrusznika to zacząłem wozić młotek
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
hehe... ja mam tylko jednego i od roku 1988 ma zaledwie 35.000km przejechanych Rok temu pompa paliwa byla do wymiany a to to autko sie super trzyma Wole maluchem jedzic na zakupy niz Roverkiem bo byle gdzie zaparkuje
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remi55, E co ty nikt się nie śmieje większość a przynajmniej ta część mniej zamożna swoje pierwsze wojaże i ekscesy spędziła za kierownicą malucha i/lub na tylnej kanapie to dopiero był hardcore
Ostatnio przjechal do nas maluszek na przeglad(1998r),zarejstrowany w Irlandi,wlasciciel dumny irlandczyk myslal chyba ze ma cos w rodzaju Mini,no taki yongtimer Ale nie to jest wazne,prawdziwe zdziwienie bylo po stronie ludzi czekajacych za szyba na swoje wypasione autka bo wszyscy zostawili to co mieli na linii i zlecieli sie do maluszka.Koledzy z Polski stali z usmiechiem i prawie ze lzami w oczach,niemcy sie smiali bo pamietaja Polakow przyjezdzajacych kiedys do niemiec i pakujacych na dach stare pralki itp. i do tego komplet(czyli 5)pasazerow.Dla reszty gwozdziem programu bylo przednie zawieszenie .Niestety maluszek nie przeszedl emisji No ale co oczekiwac po autku bez kata,choc na wysokich obrotach bylo naprawde dobrze.
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 21:02
Remi55 napisał/a:
Lechos, Dziękuje już ściągam sobie Ciekawe czy mi naprawy przy maluchu tak samo łatwo pójdą jak w roverku
a co Kolega chce naprawiać? - służę pomocą miałem 2 maluszki i oba udało się rozebrać na części pierwsze i poskładać (nawet śrubek nie zostało - także skrzynia biegów o silniku nie wspominając (wymiana wału i kompletu panewek bez kanału przed garażem w 2 godziny - nie chwaląc się
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum