Dzięki to pewnie u mnie tez tak jest, kasjopea możesz mi jeszcze powiedzieć co u Ciebie wskazuje wskaźnik zaznaczony na czerwono na zdjęciu??
Wydaje mi się ze ABS ale nie jestem pewien.
Przecież kolega nie pyta o diesla
Po to należy tak, a nie inaczej formułować tematy i w nawiasach zawierać informacje o rodzaju silnika, żeby odpowiedzi dotyczyły takiego właśnie, a nie innego modelu
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 19:45
Nie wiem jak u was ale u mnie ta kontrolka jest niepodświetlana / nieużywana, ale jak się w dobrym świetle spojrzy pod dobrym kontem to jest rysunek świec żarowych.
Ok dzięki nie pisałem ze benzyniak bo to silnik 1.4 to chyba jasne bo w dieslu nie było takiego modelu , a ten kurz to to nie mój ja mam zegary bez tej diody i z mniejszym przebiegiem
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 10:26 Re: [Rover414 1.4Si 97r] dioda od alarmu
budyn26 napisał/a:
Mam pytanie czy rower 414 z 97 r tez posiada taką diodę jak na tym zdjęciu
[url=http://images44.foto...fam.jpg]Obrazek[/URL]
czy nie, u mnie nie świeci jest spalona czy jej niema w 97r.
Ja się zastanawiam od czego to zalezy. Ja u siebie mam diody zarówno w drzwiach jak i w zegarach, ale po uzbrojeniu alarmu świeci się tylko ta w zegarach.
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 10:47
PopaY napisał/a:
Ja się zastanawiam od czego to zalezy. Ja u siebie mam diody zarówno w drzwiach jak i w zegarach, ale po uzbrojeniu alarmu świeci się tylko ta w zegarach.
Może miałeś zmieniane boczki drzwi od starszego modelu?
Z tego co wiem to diody w zegarach były pod koniec produkcji R400.
Ty masz R45 ale we wnętrzu są identyczne nie licząc zegarów i pokręteł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum